Våra tjänster

Vårt inkassopaket har nu under snart 20 år hjälpt 1000 tals företagare få betalt. Alla företagare som skapar en faktura får förr eller senare problem med dåliga betalare. Detta oavsett om du driver ett städföretag, webbshop, bilverkstad, biltvätt, byggbolag, redovisningsbyrå eller annan firma. Välkommen att bli kund du också så kan vi hjälpa även er.

Inkasso

Efter vi fått den obetalda fakturan från er skickar vi ett inkassokrav till er kund. Du får även ett mejl skickat till dig att vi påbörjat ett inkassoärende.

När er kund sen betalar till oss utbetalar vi era pengar dagen efter till er. Du får även på mejl en avslutsrapport och underlag för er redovisning.

Kronofogden

Om vi inte fått betalt efter 12 dagar förbereds ärendet för kronofogden. Vi gör en koll om det finns skulder sen tidigare och bedömer läget. Vi dubbelkollar med er innan vi går vidare. Du får ett mejl sen att vi gått till kronofogden.

När vi sen får ett utslag hos kronofogden tittar vi om det är möjligt att verkställa den. Har er kund möjlig utmätning och andra frågor vi tittar på. Vi meddelar er resultatet av vår bedömning.

Amortering /
avbetalningsplaner

Under hela inkassoprocessen erbjuder vi alltid er kund att betala av skulden via månadsinbetalningar. Om så sker meddelar vi er det per mejl. Vi tar hand om det och ser till att planen sköts.

Jämför JA inkasso med andra bolag

Jämför oss med de stora inkassobolagens inkassopaket och se vad som ingår.

JA Inkasso AB

Årsavgift: 1 995,00 Kr

Röda påminnelser: Ingår i paketet
Startavgift per ärende: Ingår i paketet
Adressefterforskning: Ingår i paketet
Uttag av provision på ert kapital: NEJ
Ombud för er hos kronofogden: JA
Efterbevakning: JA
Samma kontaktperson: JA

Andra Inkassobolag

Årsavgift: 2 995,00 Kr

Röda påminnelser: NEJ
Startavgift per ärende: Ingår i paketet
Adressefterforskning: NEJ, Extra avgift tillkommer
Uttag av provision på ert kapital: JA, om fakturan är äldre än 3 mån
Ombud för er hos kronofogden: JA
Efterbevakning: JA, Extra avgift tillkommer
Samma kontaktperson: NEJ